Ik ben Jessica Schrauwen en in 2008 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. In 2015 ben ik aan het werk gegaan bij Van Donselaar, ergotherapie & handtherapie. Waar ik mij zelf verder heb gespecialiseerd tot cognitief revalidatie therapeut.

Tussen 2019 en 2022 ben ik er even tussen uit geweest en werkzaam geweest in een andere branch. Sinds september 2022 heb ik mijn werkzaamheden als ergotherapeut weer vol enthousiasme hervat. In mijn behandeling staat de client en zijn omgeving centraal zodat we samen zo goed mogelijk de hulpvraag kunnen behandelen.

Binnen de praktijk behandel ik vooral de doelgroep ouderen, dementie, hulpvragen gericht op belasting en belastbaarheid, neurologische aandoeningen, NIet Aangeboren Hersenletsel en Long Covid. Daarnaast heb ik onlangs de opleiding afgerond tot ReAttach therapeut. Deze methode is bij verschillende aandoeningen inzetbaar zoals chronisch pijn, COVID, Burn/born out etc.

Ik ben cognitief revalidatie therapeut en tevens ook aangesloten bij EDOMAH en Stroke Service Breda. Vanaf eind 2023 zal ik ook aangesloten zijn bij ParkinsonNet.