Ik ben Ilse Vanlaerhoven, in 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als ergotherapeut. In de jaren na mijn afstuderen heb ik gewerkt in revalidatiecentra en ziekenhuizen met diverse doelgroepen (o.a. neurologie, longaandoeningen en reumatische aandoeningen). Vanaf 2011 ben ik werkzaam in de eerstelijnszorg waar ik veelal heb gewerkt met volwassen en ouderen in de thuissituatie.

In 2015 heb ik bij het NPI de opleiding tot handtherapeut gevolgd. Sindsdien heb ik meerdere aanvullende scholingen gevolgd binnen de handtherapie om me verder te ontwikkelen op dit interessante vakgebied. Sinds 2021 ben ik CHT- Nl gecertificeerd handtherapeut. Deze certificering toont aan dat je over ruime behandelervaring en kennis beschikt wat betreft de behandeling van cliënten met hand en polsklachten. 

Het afwisselende en praktische werk waarbij je mensen een stap vooruit kan helpen maakt dat ik veel plezier heb in mijn werk. Binnen de praktijk zie ik met voornamelijk cliënten met hand en polsproblematiek. Daarnaast kun je me ook tegenkomen voor de algemene ergotherapeutische vragen en begeleiding bij Long Covid.