Ik ben Annemiek van den Eijnden – van Dorst. In 2004 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. In de tien jaar daarna heb ik het werken in een eerstelijns ergotherapie praktijk in Breda gecombineerd met werk in diverse verpleeghuizen met verschillende doelgroepen. Ik heb mijzelf in deze periode ontwikkeld tot een all-round ergotherapeut, maar de nadruk lag op de behandeling van mensen met niet-aangeboren hersenletsel, reumatische aandoeningen en ouderdoms-gerelateerde klachten. Hiervoor heb ik diverse bij- en nascholingen gevolgd.

In 2014 ben ik me gaan specialiseren door de opleiding handtherapie te volgen. Sindsdien heb ik zowel in de eerstelijn als binnen de revalidatie dit mooie vak mogen uitoefenen en mijn kennis en kunde verder kunnen uitbreiden, waardoor ik mijzelf heb kunnen registreren in het specialistenregister handtherapie van het kwaliteitsregister paramedici. Op het gebied van handtherapie kunnen mensen met uiteenlopende klachten bij mij terecht voor behandeling, maatwerk spalken, echografie en werkplekgerelateerde advisering. 

Daarnaast zie ik ook nog cliënten met hulpvragen als gevolg van Niet Aangeboren Hersenletsel, reumatische aandoeningen, Long Covid of op het gebied van belasting / belastbaarheid.