VACATURE ERGOTHERAPEUT

Wij op zoek naar een ergotherapeut of hand-ergotherapeut voor 24 uur per week. 

WIE ZIJN WIJ
Wij zijn een groeiende praktijk voor ergotherapie & handtherapie in de regio Etten-Leur & Zevenbergen en werken momenteel met 5 ervaren (hand) ergotherapeuten. Wij participeren binnen diverse netwerken zowel voor de ergotherapie als de handtherapie. Naast kwaliteit en persoonlijk contact hechten wij ook veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid binnen het team.

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?
Wij zijn op zoek naar een enthousiast ergotherapeut die voldoet aan de volgende voorwaarden:

Je komt te werken als ergotherapeut met de doelgroep volwassen/ouderen en behandeld meestal aan huis. De hulpvragen zijn vaak divers en je werkt nauw samen met thuiszorg en andere betrokken hulpverleners. Indien je hand-ergotherapeut bent of de ambitie hebt in deze richting bieden wij een combi van ergotherapie en hand-ergotherapie. Qua handtherapie behandel je, afhankeljk van je ervaring, alle voorkomende handgerelateerde klachten. Wij participeren binnen verschillende netwerken en je werkt altijd nauw samen met de handspecialist.

Ben je starter of bijna afgestudeerd als ergotherapeut? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

WIJ HEBBEN VEEL TE BIEDEN

Naast een leuke en dynamische baan hebben wij goede arbeidsvoorwaarden met een salaris conform COA ziekenhuizen schaal 55. Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen richting specialisatie. Wij zoeken iemand voor ongeveer 24 uur per week, maar ook meer of minder uren zijn bespreekbaar.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je motivatie en CV voor 8 april naar info@ergotherapie-vandonselaar.nl.
Heb je nog vragen over de vacature dan kan je contact opnemen met Eline van Donselaar – 0614453725.