Klachten zoals pijn en vermoeidheid kunnen het werkplezier flink verminderen. Niet meer kunnen deelnemen aan het arbeidsproces heeft grote gevolgen. Als werknemer val je vaak in een gat en mis je een bepaalde aansluiting met de samenleving. Als werkgever heb je door het (deels) uitvallen van een arbeidskracht te maken met organisatorisch en financieel ongemak. 

Wij geven particulieren en bedrijven de mogelijkheid voor een werkplekadvies. Wij kijken mee op de werkvloer en geven advies over wat er verbetert kan worden om de klachten te verminderen of te voorkomen.

 

Onderzoek

Intake

Tijdens het intake gesprek wordt informatie verzamelt over de eventuele klachten en de werkzaamheden die worden verricht. Ook zal er een observatie plaats vinden om te zien hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Advies over werkplek & werkuitvoer

De werknemer wordt geïnformeerd over de bevindingen. Er wordt voorlichting gegeven over een goede werkplekinrichting en een gezonde manier van werken. De werkplek zal zo goed mogelijk worden ingericht. Indien nodig wordt de werknemer geïnformeerd over benodigde aanpassingen. Belangrijk uitgangspunt is dat de werknemer zelf leert wat een goede werkhouding is en wat voor bewegingsgedrag daar bij past.

Wanneer u meer informatie wenst of een offerte op wilt vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 06-14453725 of vul het contact formulier in.